Gépészet

Cégünk az épületgépészet terén teljes körű szolgáltatást nyújt a megrendelői számára. Vállaljuk gépészeti rendszerek tervezését, kivitelezését, anyagbeszerzéssel és teljes körű szakhatósági eljárások lebonyolításával.

Fontosnak tartjuk, hogy a gépészet terén felmerülő munkálatokat legyen az egy egyszerűbb munkafolyamat vagy összetettebb gépházi kapcsolás, a lehető legmagasabb szakmai hozzáértéssel közelítsük meg.

Amiben cégünk kimagasló eredményekkel büszkélkedhet azok a megújuló energiával működtetett alacsony hőmérsékletű és gazdaságos rendszerek.
A hőszivattyúk hazai piacon történő megjelenésével egy időben kezdtünk el foglalkozni energiahatékony rendszerek tervezésével és kivitelezésével.

Ma már elmondhatjuk, hogy kiemelkedő tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkezünk a fent említett rendszerek terén.

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy az elmúlt évek során meg kellett tanulnunk azt is, hogy egy jól és gazdaságosan működő rendszerhez önmagában kevés az, ha megújuló energiaforrással működtetjük és alacsony hőmérsékletű felületekkel fűtjük-hűtjük. A rendszer tökéletes működéséhez és a leggazdaságosabb üzemeltetési költségek eléréséhez szükség van egy, az épület jellegére és a tulajdonos igényeire szabott vezérlésre is.

Több olyan referenciával is rendelkezünk, ahol különböző hőtermelő berendezések működését felügyeljük, és irányítjuk egy fűtési rendszeren belül. Árajánlatainkhoz költségvetés készítő programmal részletes költségvetést készítünk, mely alapja az elszámolásnak is.